• RSS Feed

Ik kan niet inloggen

Doorloop het onderstaande stappenplan als je niet kunt inloggen op https://nestor.rug.nl/.

N.B. De error ''Could not login. Valid authentication credentials were not provided.'' betekent dat je een verkeerd wachtwoord hebt ingevoerd.

Stappenplan:

1. Kijk goed of je inlogt met een "p" voor je p-nummer. Je inlognaam moet er als volgt uitzien: "p123456".
  2. Kijk of je wel kunt inloggen bij Google Apps of MyUniversity. Zo nee, ga dan naar stap 4
  3. Kun je bij deze diensten wel inloggen? Probeer dan eerst of je kunt inloggen als je je browser compleet afsluit, opnieuw opent en http://nestor.rug.nl in de adresbalk tikt (dus niet naar Nestor gaat via een favoriet of link). Lukt het nog steeds niet? Stuur dan een mail naar nestorsupport@rug.nl of bel 050-363 8282 en geef de volgende gegevens:
    • Naam;
    • P-nummer;
    • Browser.
  4. Probeer je wachtwoord te veranderen op https://diy.rug.nl
    • Kies voor [Forgotten Password] als je je wachtwoord vergeten bent.
    • Kies voor [Activate Account] als je account nog niet geactiveerd is (je hebt dus nog nooit eerder succesvol ingelogd op Nestor of Google Apps).
  5. Mochten de bovenstaande stappen geen soelaas bieden, bel dan het CIT op 050-363 3232.